Skip to main content
Article Detail

Regelmessig nesepleie, allergier og neseplager

Å ta vare på nesehelsen bør en viktig del av rutinen din. Delvis for å ikke få de bakteriene og virusene som kommer tilbake hver vinter – men også fordi en nese som ikke er tett hjelper deg å sove bedre og forhindrer at virus og bakterier kommer lenger inn i kroppen din.

Regelmessig nesepleie

PHYSIOMER er den naturlige løsningen ved forkjølelse og neseplager. Ved hjelp av naturlig sjøvann fra Saint-Malo Bay gir PHYSIOMER-produktene PHYSIOMER Normal Jet, PHYSIOMER Strong Jet og PHYSIOMER Baby en effektiv rengjøring av nesen, noe som bidrar til å redusere risikoen for ubehag i nesen. 

Symptomer og behandling

Forkjølelse og andre plager i nesen kan slå til raskt, og du kan fort begynne å føle deg dårlig. PHYSIOMERs neseskyllinger PHYSIOMER Normal Jet, PHYSIOMER Strong Jet og PHYSIOMER Baby lindrer effektivt, men skånsomt milde symptomer på forkjølelse, slik som tett og rennende nese. PHYSIOMER renser nesen og øvre luftveier slik at du lettere får puste hvis du er forkjølet eller har andre plager i nesen. Hvis du vil ha en naturlig løsning som gir sårt tiltrengt lindring for symptomer fra forkjølelsessymptomer, samt bidrar til å gjenopprette pusten, kan du prøve disse produktene. 

Naturlig avsvellende nesespray

Har du symptomer på forkjølelse eller allergi? PHYSIOMER Hyperton kan hjelpe deg å lindre symptomene – ved hjelp av alt det gode fra havet.

PHYSIOMER Hyperton består av mineralrikt  saltvann som bidrar til å gjenopprette neseslimhinnen og drive ut overflødig væske. Denne naturlige løsningen lindrer tett nese ved forkjølelse, nese- og bihuleplager og allergier.

Forkjølelse og influensa

Nysing, feber, rennende nese, tett nese, sår hals og hodepine – forkjølelse kan gi en rekke symptomer. Forkjølelse er den vanligste smittsomme sykdommen hos mennesker, og de fleste voksne blir forkjølet to eller tre ganger i året, så det er lurt å tenke på å forebygge og behandle symptomene før de oppstår. For å redusere antall forkjølelser i vinterperioden og puste lettere ved forkjølelse, tilbyr PHYSIOMER® et komplett utvalg av nesepleieprodukter. PHYSIOMER er aktive og hygienisk forebyggende produkter som hjelper ved ulike typer neseplager.

Tett nese og andre plager i nesen

Visste du at PHYSIOMER Normal Jet, PHYSIOMER Strong Jet og PHYSIOMER Baby kan behandle tett nese og gjøre det lettere å puste? Våre naturlige produkter inneholder sjøvann og lindrer tett nese samtidig som de fukter nesegangene. Beskytt familien mot sykdommer eller behandle pustevansker med vår sikre, effektive og naturlige løsning for vanlig nesetetthet. Neserensing med PHYSIOMER Normal Jet, PHYSIOMER Strong Jet og PHYSIOMER Baby skyller nesen, renser den for smittsomme stoffer og bidrar til å gjenopprette beskyttelsesbarrieren i neseslimhinnen.

Allergener

Har du en sensitiv nese som er utsatt for pollenallergi? PHYSIOMER tilbyr et utvalg av løsninger som er skreddersydd for de ulike symptomene. PHYSIOMER Hyperton er for eksempel en nesespray som lindrer tett nese ved forkjølelse, nese- og bihuleproblemer (rhinosinusitt) og allergi. Den reduserer trykket i bihulene, er spesielt tilpasset kroniske symptomer og kan brukes daglig. Ved allergier kan PHYSIOMER Hyperton brukes som en avsvellende behandling. Den er laget av saltvann, som er skånsomt mot den følsomme neseslimhinnen, så den vil ikke forårsake bivirkninger som irritasjon eller tørrhet og gir ingen risiko for avhengighet.

Product Listing

Relaterte produkter

1

PHYSIOMER Normal Jet

1

PHYSIOMER Strong Jet

1

PHYSIOMER Baby

1

PHYSIOMER Menthol